Guild hírek

Clone képe

Sziasztok,

Ahogy azt többen észrevettétek elindult a guildes weboldal.

Elsőként a fórumot szeretném egy kicsit népszerűsíteni. Létrehoztam benne pár topicot, melyen belül leírásokat, információkat tudunk megosztani egymással, illetve tudunk beszélgetni a játékot érintő témákról, történésekről.

Várom javaslataitokat, ötleteiteket, mivel tudjuk még hasznosabbá tenni ezt a felületet. Milyen témákat látnátok szívesen.

Egyenlőre a sivatagban található worldbossokról tettem ki pár infót, de szeretném ezt kibővíteni az összes instával, raidbossal és egyéb információval.

Szeretnék egy-egy topicot a játékban lévő class-okról, ahol a tapasztalt játékosok információkkal tudják segíteni a még zöldfülűnek számító társakat. Illetve a játékban található fontosabb familiárokról is tervezek információkat megosztani.

A fórum zárt, azt csak regisztrált tagok érik el. Ezért aki még nem tette annak lehetősége van regisztrálni,nem kell hozzá semmi csupán egy email cím.

Aki jelzi, hogy szívesen segítene az oldal aktualizálásában, hírek közzétételében jelezze és adok jogokat az olalhoz.

Ezúton üdvözlöm az új tagokat, köztük a tegnapi napon belépett Cicooka -nevű assassint. Bízom benne, hogy megtalálja a helyét közöttünk és hamarosan több kalandban tud csatlakozni hozzánk.

A könyebb beilleszkedést elősegítendően létrehoztam a fórumban egy bemutatkozó részt, ahol a tagok pár sorban, leírhatják magukról amit fontosnak tartanak.

Üdv.:Clone

Meghatározatlan