Guild hírek 2017.01.31.

Clone képe

Sziasztok,

Legutolsó Update óta rengeteg minden történt és guildünk minden téren ott van, erősödik, növekszik.

Üdvözöljük csapatunk új tagjait! Akik név szerint:
Mirmur a Guardian, Pindurka a Mágus, Lun4 a ranger (aki nem más mint Xermy akit már korábbról is ismerhetünk),

Itt szeretnék külön gratulálni Mihoo-nak aki elérte a Lv 50-es szintet! GRAT MIHOOOOOOO :D

És akkor nézzük, hogyan teljesítünk az új contentben.

Ellora's Spire (a torony):


Napról napra egyre jobb eredmények születnek!
Íme az első heti legjobb guildes helyezettek: 

BerserkerPapryka 49. helyezet
PriestClone 41. helyezet
WizzardMaryread 47. helyezet
RangerKisachin 23. helyezet
AssassinKazehiko 30. helyezet
GuardianKazenagi48. helyezet

Csak így tovább!

Egy két dologra mindig rájön az ember, hogy legközelebb mivel tud jobb eredményt elérni. Ilyen dolgok pl, hogy belépés előtt érdemes ellorát kérni, enni, inni. A bent eső potikat 5 percenként elnyomni. Bomba droppokat, melyek a bossok 30-60%(fajtájától függően) hpját leszedik idejében elhasználni. Megfelelő pettel harcolni. Petet lootolásra beállítani. Megjegyzem a bejáratnál található NPC a tornyos coinokért cserébe bombákat stb- ad, aki nem a kaarash boxokra hajt itt annak esetleg ez is segítség lehet a jobb eredmény elérésében.

A droppokról meg annyit érdemes tudni, hogy nem is olyan rossz! Alkalmanként esik Legendary Seal Stone is a bossokból, Különböző időzáras ládák, melyek akár karasha boxokat is tartalmazhatnak! Én mindig úgy megyek be, hogy ma vajon milyen jó cuccot kapok. xD

Az első heti helyezésekért meg már meg is kaptuk a díjakat a ládákat, melyekbe helyezéstől függően ellun és egyéb cuccok voltak.


World Boss Sandstorm:

Már az első nap nekiesett a nép Sandstormnak és sikeresen le is lett vadászva. Igazán stratégiát mellőzve csak dpseleik ahol érik. Elméletileg itt is megvan a karok, manastone, fej rendszer, de ezzel nem törődnek. Partyboardon lehet találni raidet, de ha nincsenek sokan akkor nagyobb DPS-sel rendelkezők szólózással is próbálkozhatnak. Maryread-nek sikerült egy alkalommal csatornánként kicsapni a bossból 141 Goldot! Nem rossz! :D

Új PVP terület Stygaea:

Megvolt az első Manastone battle az új területen. Mivel szerverünk került ki győztesként így most remek jutalombuffot élvezhetünk. Ehhez most jelenleg nem tudtunk hozzá tenni, de jó lenne, ha a legközelebbi eventen guildünk emberei is erősítenék szerverünk seregeit, hogy ez a buff jövőhéten is a miénk lehessen. Tehát szombat este akinek kedve van tartson velünk!

Ezen kívül érdemes tudni, hogy az új területen lévő familiarok markjait nagyon könnyen lehet farmolni a mobokból és érdemes is. Az állatok sealelve is normális statokat adnak (nem PvP-s mint a régi területen) . A questek sem rosszak és aranyat fizetnek. Illetve itt is vannak world bossok, melyek levadászására alkalmanként raideket csinálnak. Érdemes lehet a jövőben szemmel tartani és megnézni ezeket, mit rejtenek dropp és egyéb tekintetben.

Weboldalon új funkció NAPTÁR - Napi guildes leg runnok :

A weblapra felkerült egy naptár aloldal. Ennek funkciója, hogy itt nyomon lehet követni az éppen zajló eventeket, eseményeket, guildes tervezett programokat.
Itt emelném ki, hogy hétköznap a legendary insta runokat egyenlőre 19:00 órai kezdetre raktuk. Tehát aki szeretne eljutni guildes játékosokkal leg instákba az legyen szíves erre az időpontra megcsinálni a belépő questet és jelentkezni a chaten, hogy tudjuk hány emberre számíthatunk, hány partyt csináljunk. Ide bárki jöhet gear megkötés nélkül aki elmúlt lv 40.Nem számít ha rutintalan vagy. Azért jösz, hogy tanulj vagy esetleg taníts. :)

Discord használat:

Nagyon örülök, hogy használjuk a discordot. Ahhoz képest, hogy december elején kb. 2 -3 játékos volt fent ez a szám már napi 10-15. Ez nagyon jó. Nincs is egyszerűbb, kényelmesebb módja az információ cserének és a kooperatív játéknak mint a beszéd. Legjobban ott látszik meg mikor valami, komolyabb dolgot csinálunk, world bosst vagy leg instát. Leg instánál pl ha, olyan van a partyban aki nincs discordon sokszor annak fogalma sincs, hogy mit mért csinálunk és neki mit kéne csinálnia, persze chaten mindig próbáljuk orvosolni a dolgot, de a gépelés minden esetben az irányításról veszi el az erőforrást és ez nehezítő tényező. Továbbra sem kötelező a discord, de mindenkinek nagy segítség, ha hallja, hogy mit kell csinálni, hogyan és, hogy miért. Azoknak a játékosoknak akik esetleg, olyan helyen játszanak ahol másokat zavarhat a beszéd vagy akár csak szégyenlős ajénlom a hallgatózást. Azaz lépj be a csatiba és halld amit a többiek beszélnek. Már ez is sokat jelent!

További jó játékot és mesés droppokat!

Meghatározatlan
Borg76Fun
Borg76Fun képe
Új infó februárra: http:/