Sandstorm Update hírek

hungaricum képe

Sziasztok,

Jövő héten ismét rengeteg újdonságot kapunk mely a Sandstorm (Homokvihar) összefoglaló nevet kapta a készítőktől.

Akkor nézzük sorjában:

SANDSTORM

Mi is az a Sandstorm? Egy vadonatúj raidboss, mely az új területen Cloying Wastes-ban fog tanyázni. 

Az óriási homokkő boss hatalmas vihart kavar és elpusztít mindenkit aki az útjába keveredik. Legyőzéséhez 50es szint és sok játékos együttmőködése ajánlott.

STYGAEA

Új PVP zóna!

40-es szint felett mindenkinek lehetősége nyílik belépni erre az új területre, mely ÖSSZEVONT, azaz az összes EU/NA játékos egy helyen mérheti össze erejét. Aki a te szerveredről származik, az mind szövetségesként jelenik meg, de mindenki más ellenség. Lehetőség nyílik, hogy megnyerjünk szerverek közti háborúkat, mellyel új coinokhoz juthatunk hozzá amikkel fejleszthetjük a felszerelésünket és uralkodhatunk a területen.

 

ELLORA'S SPIRE

A rengeteg újdonság között helyet kap egy igazi kihívás is, ami nem más, hogy egyéni játékosként eljuss az Ellora's Spire tetejére, hogy megtaláld a szerencséd és a dicsőséget. A legügyesebb játékosok felkerülhetnek a heti és havi dicsőség listára is. A legjobbakra fantasztikus jutalmak várnak és persze nem utolsó sorban a hírnév ami  a legjobbnak kijár. 

CROSS-SERVER DUNGEON LOBBY

Az újdonságok még nem fogytak el! Bekerül a játékba egy regiós szerverekkel közös Insta Lobby.

Hogy minek?

Azért, hogy gyorsabban találj magadnak csapatot, többet instázhass és több lootod legyen (itt jegyzem meg azért kéne leg belépő is ehhez).

ÚJ FAMILIAROK!

Az új terület (még ha PVP is) új familiarokkal jár. Mindjárt kapunk három említésre méltót is.

Név szerint:

JAMIROT
CALYPOS
FINION

Én személy szerint már nagyon várom!!!!! :)

Meghatározatlan