Állatkerti kiállítások üzemeltetése, karbantartása

Egy elkészült kiállítás vonzerejét csak szakszerű üzemeltetéssel lehet fenntartani!

Állatkerti kiállítások üzemeltetése és karbantartása kulcsfontosságú az állatok jólétéhez és a látogatói élményhez. A napi ellátás és gondozás mellett fontos az állattartó-helyek rendszeres tisztítása, fertőtlenítése. Akváriumbemutatók esetében az üveg- vagy akrilfelületek tisztántartása, legtöbb esetben búvár technológiával, de a szűrőrendszerek visszamosatása és a beépített műszaki berendezések időközi karbantartása is szakterületünk.

Az állatok étrendjét, orvosi ellátását és stresszmentes környezetét is figyelemmel kísérjük. A kiállítások díszítése és környezetének megőrzése is szerepet kap a színvonalas látványvilág fenntartása érdekében.

A látogatók biztonságát és oktatását szolgáló intézkedések, mint a napi látványetetések is részei az üzemeltetésnek. Számos állatfaj napi gondozási rutinjába tartozik a kezelhetőség, állatorvosi feladatok biztonságos ellátása érdekében elvégzett tréning, amelyet gyakorlott munkatársaink, elsősorban édesvízi- és tengeri halak vonatkozásában végeznek el. A speciális táplálékok szállítása is tevékenységi körünkbe tartozik, amikor egy-egy faj egyedi étrendjének fontos összetevőit szerezzük be a világ bármely pontjáról. 

Vállaljuk állatkerti akváriumok felügyeletét, halfajok beszerzését, rendszerek teljeskörű, vagy időszakos karbantartását, üzemeltetését, szükség esetén búvár technológiával megvalósítható munkákat.

Eddigi munkáink

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Hívjon minket:

+36 70 946 03 26

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

Miért válasszon minket?

Három évtizede állunk az élvonalban állatkerti kiállítások és innovatív állatkerti tervek létrehozásában, amelyek rendkívüli állatokkal való találkozások színterét teremtik meg.

Nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről?

Hírlevél feliratkozás