Egyedi koros fák átültetése

Ön is szeretne megmenteni egy 100 éves fát?

Igazán zöld projektet megvalósítani beruházásával és valójában figyelembe venni klímavédelmi szempontokat? Hazánkban, már számos nagy projekt környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva valósult meg, az építkezésekkel járó ökológiai kockázatok minimalizálására törekedve.  Együttműködő partnerünk a német Opitz GmbH & Co. KG az elmúlt 50 év alatt, Európa szerte 1,8 millió koros fát ültetett át eredményesen. Közös munkánk folytán, már Magyarországon is többszáz koros fát telepítettünk át, melyek sikere arról tanúskodik, hogy a technológia biztonságos.

 

Egy koros fa átültetése komoly műszaki kihívást és jelentős tapasztalatot igényel.

Minden fa más és más. Különböző talajtípusok, faji és környezeti adottságok által befolyásolt gyökérzet, különböző lombkorona, eltérő egészségi állapot. 

A kellő technológia kiválasztása előtt egy környezeti és állapotfelmérést végzünk, szükség esetén talajmechanikai vizsgálatokkal. Ezt követően kerül meghatározásra, hogy melyik lesz a leghatásosabb módszer az adott egyed esetében.

Eddigi munkáink

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Hívjon minket:

+36 70 946 03 26

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

Miért válasszon minket?

Szeretne megmenteni egy koros fát, mellyel 100 évet, hűs árnyékot és tiszta levegőt nyer? Kérje szakértői véleményünket, segítünk!

Nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről?

Hírlevél feliratkozás