Egyedi akváriumok

Akváriumok 10 litertől 
1 millió literig!

Cégünk több, mint három évtizede foglalkozik egyedi akváriumok tervezésével, gyártásával. Ha valaki nem tudna választani szaküzletünkben az előre gyártott, komplett akváriumszettjeink közül, akkor számára is kínálkozik megoldás, amely nem más, mint az egyedi, méretre gyártott akvárium, amely kivitelezése során minden elképzelés nálunk megoldásra talál. Egyedi méret, forma és színvilág megvalósítása a tervezéstől a helyszíni beüzemelésig, igény esetén karbantartással, magánszemélyek, cégek és állatkertek számára.

Legyen a megálmodott vízi világ egy otthoni élősarok párszáz literes díszmedencéje…

vagy egy iroda megnyugtató zöld oázisa, de akár egy állatkert többezer négyzetméteres fő attrakciója, akril alagúttal, többtonnás biztonsági üveg panelekkel, épített, természetszerű vízalatti tájjal, óriás tokfélékkel, vagy tengeri akváriumok esetében, elsősorban állatkertek számára akár cápákkal, rájákkal betelepítve.

Az egyedi akváriumok elkészítése szakértelmet, kellő tapasztalatot és kreativitást igényel. Kezdetben a Megrendelő igényeinek megfelelően, egy személyes konzultáció keretein belül megtervezzük az akvárium méretét, felmérjük a munkaterületet, hogy az adott térben a legideálisabb és legharmonikusabb eredményt tudjuk biztosítani.

Építő csapatunk kiválasztja a legmegfelelőbb díszítőelemeket, növényeket és halakat a tökéletes ökoszisztéma harmonizálásához.

Igény esetén látványterv is készül a leendő alkotásról, amely már a megrendelés szakaszában megnyugtató előképpel segít a döntésben, összehangolva a felmerült igényeket, a szakmai javaslatokat, a tervezett design-elemek bemutatásán keresztül.
A fenntarthatóság egyik legfontosabb alapja a jól működő szűrőrendszer megtervezése és a betelepítendő fajok szakszerű kiválasztása. Napjainkban már bőséges a vízinövények kínálata, amelyek egészséges növekedéséhez nélkülözhetetlen a kellő vízminőség, a jó minőségű talaj, tápanyagok folyamatos pótlása és a megfelelő világítás. A tökéletes fényspektrumot és szükséges fényerőt, alacsony fogyasztású LED fényforrásaink biztosítják, amely a kellő látvány és vízalatti hangulat mellett fontos a növényzet számára. Az ideális növényi tápanyagforgalom fenntartása érdekében, egyre több medencében alkalmazunk CO2 rendszert, amely jótékony hatása néhány héten belül már szemmel is jól látható.

A legapróbb részletekre is odafigyelve hozunk létre egy egyedi és gyönyörű vízalatti világot, mely hosszú távon is fenntartható rendszerével, egészséges, üde élővilágával kínál megnyugvást Megrendelőink számára.

Egyedi akvárium szolgáltatásaink

Édesvízi akváriumok

Napjainkban a legtöbb akvárium a trópusi édesvizek élővilágának ad otthont. Legyen az a Tanganyika, vagy Malawi-tó sügérvilága...

Tengeri akváriumok

Tengeri akváriumok tervezése és betelepítése kihívásokkal teli folyamat. A megfelelő méretű tartályok és rendszerek tervezése...

Karbantartás, üzemeltetés

Egyetlen élő rendszer sem működik hosszútávon, szakszerű karbantartás nélkül! Egy akvárium, bármilyen vízgépészettel és...

Eddigi munkáink

Szeretné egyedi akváriummal életre kelteni irodája vagy otthona környezetét?

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Hívjon minket:

+36 70 946 03 26

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

Miért válasszon minket?

Három évtizedes tapasztalatunkkal mi vagyunk az Ön elsőszámú választása, ha olyan egyedi akváriumot szeretne, melyek közelebb hozzák környezetéhez a vízi élővilág eleganciáját.

Nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről?

Hírlevél feliratkozás