Karbantartás, üzemeltetés

Egyetlen élő rendszer sem működik hosszútávon, szakszerű karbantartás nélkül!

Egy akvárium, bármilyen vízgépészettel és automatikával felszerelt is legyen időszakos, szakszerű gondozást igényel! Ezt szem előtt tartva, a karbantartás és esetenként közintézmények, vagy állatkertek esetében teljeskörű üzemeltetés elengedhetetlen a vízi élet egészségének és az akvárium esztétikai vonzerejének megőrzéséhez. A vízgépészet működésének ellenőrzése, szűrőrendszerek időszakos karbantartása, elhasználódott szűrőanyagok cseréje, időszakos vízcserék fontosak a vízminőség fenntartása érdekében.

A növények és díszítőelemek ápolása, tápanyagok pótlása is szükséges, beleértve az elhalt, vagy túlnőtt levelek vágását és az esetleges algák eltávolítását.

A halak étrendjének meghatározása és egészségi állapotának figyelése, szükség szerinti gyógykezelése is része a karbantartásnak. Az akvárium hőmérsékletét és világítását is szabályozni kell a lakók igényei szerint. Az akváriumok állandó felügyeletet igényelnek, valamint szakértői tudást és odafigyelést, hogy hosszú távon egészségesek és szépek maradjanak.

Vállaljuk cégek, magánszemélyek akváriumainak felügyeletét, teljeskörű, vagy időszakos karbantartását, üzemeltetését, szükség esetén a medence méretének megfelelően, búvár technológiával.

Eddigi munkáink

Szeretné egyedi akváriummal életre kelteni irodája vagy otthona környezetét?

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Hívjon minket:

+36 70 946 03 26

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

Miért válasszon minket?

Három évtizedes tapasztalatunkkal mi vagyunk az Ön elsőszámú választása, ha olyan egyedi akváriumot szeretne, melyek közelebb hozzák környezetéhez a vízi élővilág eleganciáját.

Nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről?

Hírlevél feliratkozás