Gépi átültetés 

A leggyorsabb és egész évben végezhető technológia:
a gépi átültetés

Leggyorsabb és egész évben végezhető technológia a gépi átültetés, amelyet a fák méretéhez igazított hidraulikus vágóéllel ellátott faátültető gépek végzik. A legnagyobb, közúti forgalomban is résztvevő gép, egy 6.5 m3-es földlabdával egy közel 50 cm törzsátmérőjű fa sikeres áttelepítésére képes, amennyiben az előzetes felmérés ezt alátámasztja.

A berendezés első lépésként elkészíti az ültetőgödröt, majd kiemeli a fát a helyéről és átszállítja a már előkészített területre.

A technológia itt még nem ér véget, mert az elkövetkezendő 2-3 év időszakos, szakszerű utógondozást igényel a biztonságos gyökérnövekedés érdekében. 

A gépi átültetés lehetővé teszi értékes, nagyméretű fák megőrzését, átültetésükkel megtartva történelmi és környezeti értéküket.

Szeretne megmenteni egy koros fát, mellyel 100 évet, hűs árnyékot és tiszta levegőt nyer? Kérje szakértői véleményünket, segítünk!

 

Eddigi munkáink

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Hívjon minket:

+36 70 946 03 26

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

Miért válasszon minket?

Szeretne megmenteni egy koros fát, mellyel 100 évet, hűs árnyékot és tiszta levegőt nyer? Kérje szakértői véleményünket, segítünk!

Nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről?

Hírlevél feliratkozás