Múzeumi kiállítások

Természettudományi és néprajzi tárlatok megépítése, egy hiteles dioráma kialakítása, a műtárgyak szakszerű elhelyezése komplex folyamat, amely művészi és oktatási szempontokat egyesít, mindig jelentős kutató munkát igényel.

Már az előkészületek során tervezők, művészek és tudósok működnek együtt a téma és a tartalom kidolgozásában. Egy halászati bemutató olykor 100 éve készült felbecsülhetetlen értékű eszközei, autentikus környezetben történő bemutatása a hozzátartozó infokommunikáció szövegének megírása, nyomdai kivitelezése egy kulcsrakész kiállítást eredményez. Néprajzi bemutatók, olykor nélkülözhetetlen szereplői a jobb közérthetőség és a kompozíció életre keltése céljából megépített életszerű, panoptikumi minőségű ember alakok. A realisztikus, mozdulatba állított figurák, felelevenítenek évszázadok óta nem látott mozdulatokat, megosztva titkokat a mai kor szemlélőjével, ismertetve eltűnt szakmákat, történelmi alakok nagy pillanatait felidézve.

Természetszerű diorámáinkkal életszerű környezetet alakíthatunk ki, legyen az erdő, mező, vizes élőhely, folyómeder, vagy bármely valóságos tája a világnak – mind, mind megvalósítható speciális díszítőelemek, preparátumok, replikák és természetes anyagok kombinációjával, melynek köszönhetően ismerhetjük meg egyes fajok anatómiáját, viselkedését, természetes környezetét.
Kivitelezés során a valóságos tájak és élőlények szempontjából fontos részletek és textúrák kiemelésére kerül sor.

Az élethű megvilágítás, hanghatások és interaktív elemek hozzájárulnak az autentikus élményhez, miközben a látogatók tanulnak és élvezhetik a környezet atmoszféráját.

Az együttműködés és az ökológiai tudatosság kulcsfontosságú ebben a folyamatban.

A sikerhez gyakorlott csapatunk a garancia, ahol muzeológus, zoológus, biológus, botanikus, néprajzkutató, restaurátor, grafikus, szobrász, festőművész, természetfotós, látványtervező és egy szakipari munkákban jártas kivitelező csapat közös munkája hozza meg az eredményt. Cégünkhöz immáron több tízezer  négyzetméter megvalósult kiállítás köthető, amelyet többmillió látogató számára kínált az elmúlt évtizedek alatt élményt és tartalmas kikapcsolódást.

Eddigi munkáink

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Hívjon minket:

+36 70 946 03 26

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

Miért válasszon minket?

Három évtizede állunk az élvonalban állatkerti kiállítások és innovatív állatkerti tervek létrehozásában, amelyek rendkívüli állatokkal való találkozások színterét teremtik meg.

Nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről?

Hírlevél feliratkozás