Kivitelezés

Az elmúlt évtizedek alatt számos állatkerti bemutató tervezésében és generál kivitelezésében vettünk részt,

de építettünk újonnan létesülő állatkertet, ahol üres területre kellett megálmodnunk, majd kiviteleznünk egy komplett intézmény állattartási egységeit, háttértechnológiáját, kiszolgáló rendszerét. Megépítettük Poroszlón, a Tisza-tónál Európa legnagyobb édesvízi akváriumát, 1.000.000 liternyi medencéivel, hozzátartozó vízgépészetét, vízalatti- és vízparti díszletét, majd betelepítettük több, mint 50 Magyarországon honos és egykoron itt élt halfajjal, köztük óriás tokhalakkal a vizákkal. Létrehoztuk a Bodorka Akvárium, balatonfüredi látogatóközbont akvárium- és kiállítástechnológiáját, a balatoni halak akváriumát.

Megépítettük a Fővárosi Állat- és Növénykertben Magyarország legnagyobb, tengeri akváriumát, amelyet cápákkal, rájákkal népesítettünk be.

Cégvezetőnk nevéhez köthető, a 2021-ben megrendezett Egy a természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás Hal-Víz-Ember csarnoka, melynek kurátoraként 3000 négyzetméteren hazánk egykori és napjainkban is oly gazdag vízi, vízparti flórájának és faunájának élő bemutatóját hozta létre, ahol megépült Magyarország legnagyobb, 150.000 literes mobil akváriuma.

Eddigi munkáink

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk most!

Hívjon minket:

+36 70 946 03 26

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

Miért válasszon minket?

Három évtizede állunk az élvonalban állatkerti kiállítások és innovatív állatkerti tervek létrehozásában, amelyek rendkívüli állatokkal való találkozások színterét teremtik meg.

Nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről?

Hírlevél feliratkozás